Apparatuur

Voor verschillende klanten mag ik adviseren met betrekking tot het gebruik van apparatuur voor zowel foto als video en audiovisuele toepassingen. We kunnen apparatuur van vele merken leveren maar voordat we je doodknuppelen met informatie over spullen horen we liever van je wat je met die spullen wilt bereiken. Daarna gaan we pas ontdekken welke apparatuur en merken bij die wensen passen. Samen met ons team met productspecialisten, planners, installatie- en servicetechnici hebben we zo al veel prachtige projecten voor onze klanten mogen realiseren waarin projectie met beamers en op LED schermen, videotechniek, luidsprekersystemen, sfeer en theater verlichting door geavanceerde besturingstechniek tot een samenwerkend geheel is geïntegreerd.

logos

Ik fotografeer met Canon camera’s  en verschillende lenzen en gebruik hoofdzakelijk mijn EOS 5D Mark III. Behalve die camera heb ik nog  nog enkele camera’s en fotografeer ik ook wel eens met mijn iPhone.

Canon_logo

 

In de studio gebruik ik Elinchrom apparatuur en diezelfde apparatuur verkoop ik onder andere in de webshop. Naast dit premium merk voer ik ook nog verschillende andere merken en producten .

Elinchrom-logo

 

 


Bezoek mijn Facebook portfolio

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: martindejongfotografie
Type: OAuthException
Code: 803
Please refer to our Error Message Reference.