Compassion4Kids Magazine

Compassion4Kids Magazine

Category : portfolio

Voor Compassion schoot ik foto’s voor hun Kids Magazine.
Omdat Ydet allerlei informatie voor haar spreekbeurt bij Compassion had opgevraagd, werd ze gevraagd of ze ook wat via het kids magazine wilde vertellen.
Telefonisch werd haar een interview afgenomen, ik mocht op locatie bij haar langs om de fotografie hierbij te verzorgen.

Meer info over Compassion4Kids vind je hier: https://www.compassion.nl/help-ook-mee/voor/4kids/

Over Compassion:

Compassion helpt kinderen om armoede te verslaan door hen op te nemen in sponsorprogramma’s. Alle Compassion-projecten worden door lokale kerken uitgevoerd. Compassion helpt kerken in gebieden waar armoede heerst uit te reiken naar de meest kwetsbare mensen in hun gemeenschappen. Daarbij richt Compassion zich op individuele kinderen. Kinderen worden geholpen zich gezond te ontwikkelen, tot zelfredzame, christelijke volwassenen die op hun beurt hun gemeenschap gaan veranderen. Armoede heeft een vernietigend effect op elk gebied van je leven. Daarom moet het antwoord ook op elk gebied komen: cognitief, lichamelijk, sociaal, emotioneel, economisch én geestelijk. In het kindsponsorprogramma worden de kinderen op al deze gebieden begeleid.

 


Zoek: