Nieuwe CD André van Zyl

  • 0

Nieuwe CD André van Zyl

Category : portfolio

Het artwork voor de nieuwe cd van André van Zyl is klaar. Ik vindt het echt super gaaf om te zien wat het resultaat is.
Mijn foto’s van het live concert en de foto’s die ik met André in oktober in de studio gemaakt heb zijn door Bernard van Deel verwerkt tot een prachtig resultaat.

En dat je zaken in de tekst over het hoofd ziet, al lees je het twintig keer door, is nu ook weer eens bewezen; de pianist Michiel Fokkelman staat niet bij de credits, bij deze toch een eervolle vermelding voor hem en mijn websiteadres staat verkeerd bij de credits vermeld, maar als je nu toch al op mijn site bent is dat dus helemaal niet zo heel erg.

 

Andre2

 

Andre3


Bezoek mijn Facebook portfolio

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: martindejongfotografie
Type: OAuthException
Code: 803
Please refer to our Error Message Reference.