Harvey in de studio

Harvey in de studio

Category : portfolio

Laatst had ik Harvey Mercera te gast in de studio. Harvey is professioneel muzikant, producer en muziekdocent en we maakten foto’s voor een project waar hij komend jaar in Duitsland aan mee gaat werken als toetsenist.
Een concertvleugel meeslepen is nogal veel werk en daarom hebben we ons geconcentreerd op Harvey zelf . Om de link naar Harvey’s producer werk te maken, hebben we het schrijven van composities in de fotoshoot meegenomen. De bedoeling was om mooie stoere foto’s te maken in een HDR look. Of dat gelukt is mag je zelf met de foto’s hieronder beoordelen.

MDJ_9145 M-deJong.nl FotografieMDJ_9116 M-deJong.nl Fotografie


Bezoek mijn Facebook portfolio

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: martindejongfotografie
Type: OAuthException
Code: 803
Please refer to our Error Message Reference.