Fotografie voor de site van muzikant Claude Ciza

Fotografie voor de site van muzikant Claude Ciza

Vandaag heb ik Claude Ciza in de fotostudio te gast gehad. Hij wilde graag portretfoto’s laten maken voor zijn website en voor promotie doeleinden. Claude is professioneel drummer en percussionist, speelt over de hele wereld in verschillende handsamenstellingen en projecten, werkt mee aan studieopnames en geeft daartussendoor ook nog drumles. In een paar erg leuke en ontspannen uurtjes hebben we een prachtige serie foto’s kunnen maken. Hieronder een paar van de foto’s van die dag.

MDJ_6758 M-deJong.nl Fotografie

MDJ_7221 M-deJong.nl FotografieMDJ_6980 M-deJong.nl Fotografie

 

 


Bezoek mijn Facebook portfolio

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: martindejongfotografie
Type: OAuthException
Code: 803
Please refer to our Error Message Reference.