Winkeltour André van Zyl

Winkeltour André van Zyl

Winkeltour André van Zyl
In juni is André van Zyl de Ecovata artiest van de maand. Om daar aandacht aan te besteden en André zijn publiek de gelegenheid te geven hem live te ontmoeten, is er een minitour langs een aantal boekwinkels geagendeerd. De aftrap was in Groningen bij boekhandel Riemer. In een ontspannen sfeer en een gezellige setting speelde André verschillende nummers waaronder ook nummers van zijn laatste cd. Heb je dat optreden gemist? Je kunt nog zo’n concert meemaken op 22 en 29 juni in Voorthuizen en Harderwijk.
Andre van Zyl, www.M-deJong.nl Fotografie

Bezoek mijn Facebook portfolio

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: martindejongfotografie
Type: OAuthException
Code: 803
Please refer to our Error Message Reference.