Website update

Website update

Deze website: www.m-dejong.nl is weer ge-updated.

Behalve de nieuwe vormgeving die er nu een dikke maand op staat is er ook achter de schermen flink aan de site gewerkt.
De nieuwe vormgeving zorgt voor mooiere foto’s en betere portfolio presentaties en de menu’s schuiven weg zodat de navigatie je niet afleidt van de rest van de site. Er moet hier en daar nog wat geknutseld worden aan de instellingen en sommige onderdelen werken nog niet helmaal zoals ik wil maar in grote lijnen ben ik er best trots op. Ook aan de achterkant van de site zijn verschillende updates doorgevoerd waaronder de mogelijkheid om de nieuwsitems te “liken” via Facebook en de automatische vermelding van mijn nieuwsberichten naar Facebook. En als het goed is is dit het eerste bericht dat op die manier op facebook terecht komt. En dus ben ik benieuwd of jullie dit bericht via¬†Facebook zien en lezen.

Liken (op mijn site of op Facebook) wordt natuurlijk heel erg gewaardeerd en wanneer je tips voor me hebt over de site, of zaken ziet die volgens jou nog niet helemaal goed of helemaal niet functioneren dan hoor ik dat graag.

 


Zoek: