Fotoshoot Kingwatch

Fotoshoot Kingwatch

Voor Kingwatch mocht ik een fashionshoot verzorgen.

Inmiddels beschikken we in de studio ook over een Elinchrom Indirect Deep Octa van 150 cm  die ik voor een aantal foto’s heb gebruikt. Geweldig om de mooie rustige spreiding te zien en het grote oppervlak dat je gelijkmatig kunt belichten. De inzet van deze shoot was om meer uitstraling aan de horloges toe te voegen en meer beleving aan de website van de opdrachtgever toe te kunnen voegen.

Omdat het exclusieve horloges in het hogere segment betreft, moesten de foto’s ook speciaal voor Kingwatch gemaakt worden en geen standaard stock foto’s zijn. Met modellen Susanne en Wybrand hebben we in verschillende licht setups foto’s in diverse stijlen gemaakt. Voor een aantal van de donkerder foto’s heb ik een reflector met grid en een striplight gebruikt waarbij ik licht over licht heb geprojecteerd om de horloges voldoende aan te lichten.

IMG_0510M-deJong KingWatch Photoshoot Maurice Lacroix

 

 


Zoek: